Dialogkonferanse for arkitekter og rådgivende ingeniører
Publisert: 26.08.2015

Vikna kommune inviterer til dialogkonferanse for arkitekter og rådgivende ingeniører 15. september. Tema for konferansen er rehabilitering av første etasje i Rørvik sykestue og et mulig nybygg på helsehustomta.

Under konferansen vil kommunen gjennomgå behovene for lokaler for helse- og omsorgstjenestene, og det blir åpnet for spørsmål og innspill fra tilbyderne. Konferansen følges opp med en-til-en-møter med interesserte tilbydere. Målet er at leverandørene i en tidlig fase kan komme med innspill om smarte og framtidsrettede løsninger kommunen bør spørre etter for å få dekke behovene sine best mulig. På bakgrunn av dette vil kommunen utarbeide konkurransegrunnlag og lyse ut konkurranse om oppdraget på Doffin. Konkurranse planlegges utlyst midt i oktober.

Anskaffelsen av arkitekt- eller rådgivertjenester er en del av prosjektet «Helse for framtida» i Vikna kommune. Prosjektet skal legge til rette for gode og framtidsrettede løsninger både når det gjelder bygninger, organisering, teknologi og kompetanse for å kunne yte gode og framtidsrettede helse- og omsorgstjenestene. Løsningene skal bidra til å oppfylle kommunens mål om god livskvalitet for alle i Vikna i alle livets faser.

Nå er det kompetanse for å planlegge bygningsmessige løsninger kommunen er ute etter. Håpet er at mange tilbydere melder seg og ønsker å bidra til gode og framtidsrettede løsninger for helse- og omsorgstjenestene i Vikna framover.

Lenke til utlysningen på Doffin: https://doffin.no/Notice/Details/2015-139917

Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017