God nok – i generasjon prestasjon
Publisert: 16.11.2016

På bakgrunn av Ungdata-undersøkelsen ønsker Nærøy ungdomsråd (NUR) å sette fokus på hvordan det er å være ungdom i dagens prestasjonssamfunn. I den forbindelse inviteres det til foredrag med Trond Haukedal mandag 28. november fra 18.00 til 20.00 i Nærøy kulturhus, Folla.

Tallene fra undersøkelsen viser at dagens ungdom opplever mye press, man skal være så god på alle arenaer at det går utover den psykiske helsen. Dermed har NUR invitert psykolog, foredragsholder, og forfatter Trond Haukedal til å komme å snakke til både de unge og de voksne. Trond har over 30 års erfaring som psykolog, og han har også i over 20 år reist land og strand rundt og formidlet "menneskekunnskap". Han har blant annet blitt kåret til årets foredragsholder, og selger ut fulle saler i Bergen når han holder foredrag.

På dagtid snakker han med ungdommen om det å være god nok, som en grunnmur for å mestre det å være ung i perfeksjonssamfunnet, å vokse opp i generasjon prestasjon. På kvelden ønskes foreldre, ansatte og befolkningen for øvrig til et gratis foredrag hvor Trond skal formidle hvordan å bli en medspiller for de unge i perfeksjonssamfunnet - forbilder og rollemodeller i det å vokse opp i generasjon prestasjon.

Joar Sæternes:
Anbefaling