Magnhild Haalke på plass utenfor biblioteket
Publisert: 09.07.2014

Bjarne Hopen løfter bautaen av Magnhild Haalke på plass nøye overvåket og regissert av Torleif Flosand.
Tirsdag 8. juli ble bautaen over dikteren Magnhild Haalke løftet på plass på sokkelen som var klargjort utenfor biblioteket. Torleif Flosand overvåket prosessen og sørget for at dama "smatt på plass" uten problemer. Bautaen vil være tildekket fram til avdukningen lørdag 9. august.

Programmet for avdukingen er fortsatt på planleggingsstadiet, men det er allerede klart at det vil bli et gjensyn med forestillingen "Budbæreren" dramatisert av Kjellrun Åsgard, fra Magnhild Haalkes bok "Mot nytt liv". I tillegg legges det opp til andre kulturelle innslag med blant annet sang og musikk.

Det vil bli servert "sprudlevann" og kake som seg hør og bør ved en slik anledning.
Joar Sæternes:
Anbefaling