Yttertoppan - Friluftslivets uke 2. - 10. september
Publisert: 31.08.2017

I forbindelse med friluftslivets uke økes poengsummen med innsjekk på "Gluggfjellet" og "Dalafjellet" med 20 poeng per tur for deltakere i trimkonkurransen Yttertoppan.

Det trekkes ut 3 premier levert av Hansvik Sport blant alle deltakere i Yttertoppan som sjekker inn på de to utvalgte turmålene i perioden fra og med 2. september til og med 10. september.

Yttertoppan er en trimkonkurranse arrangert av Ytre Vikna idrettslag i samarbeid med Vikna kommune.

Konkurransen passer for alle som liker å gå på tur, og alle som kunne tenkt seg å komme i gang. Uavhengig av om du er medlem i laget eller ikke. Turmålene er fjelltopper og turløyper på Vikna. Poengsystemet og konkurransen er god motivasjon for å komme seg ut i naturen.

Det du trenger for å delta er en smarttelefon der du laster ned appen "Trimpoeng" . Når du starter på turen, slår du på GPS (posisjon) på telefonen, velger turmål, og du får opp kart og en kort beskrivelse av startstedet. Når du kommer innenfor radiusen for målet, trykker du på "sjekk inn", og du får det antall poeng som turen gir.

Deltakeravgift kr. 50,- pr deltaker for å dekke opp kostnaden på systemet. Denne betales med kort i appen.

Cathrine Walaunet:
Fortsatt dårlig sikt
Lagt inn 29.10.17
Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017