Appen Min Renovasjon
Publisert: 01.06.2017

Ønsker du å vite når avfallet blir hentet eller hvor nærmeste returpunkt for tekstiler og glass/metallemballasje er? Eller når gjenvinningsstasjonen er åpen?

Da laster du ned gratis-appen Min Renovasjon. Denne appen gir deg tømmeoversikt der du kan søke opp din kommune og adresse (eller gnr og bnr) og få vite når vi kommer og tømmer avfall. Du får vite hvilken type avfall som hentes på hvilke dager, og du kan sette varsler på mobilen din for å få beskjed når det er på tide å sette frem beholdere og plastsekk. Ved å tillate varsling vil du kunne få automatiske varsler om tømming dagen før eller samme dag på et tidspunkt du selv bestemmer.

Du kan også enkelt slå opp et detaljert kart over alle returpunkter i nærheten av der du bor, med informasjon om hva slags avfall som leveres til gjenvinning på hvilke steder. Videre kan du slå opp informasjon og få oversikt over sortering, samt informasjon om beliggenhet og åpningstider for din lokale gjenvinningsstasjon.

For mer info se mna.no

Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017