Rickshaw-sykkel fra Gjensidigestiftelsen
Publisert: 28.04.2017

På bildet fra v.: Rachel Moen, Anita Hansen, Rikke M. Ranheim, Margareth Hansen, Hilde Aukrust, Judith Nordstrand, Linda Johansen, Ivar Kvalø og Margit Drag.
Vikna kommune har fått Rickshaw-sykkel fra Gjensidigestiftelsen gjennom deres samarbeid med Sammen på sykkel, for å bidra til økt folkehelse. Sykkelen tilhører Vikna Bo og servicesenter. Det er også vedtatt at Rørvik sykestue skal kjøpe inn Rickshaw-sykkel gjennom Wright Johansen-fondet.

Hensikten er å gi mennesker med nedsatt funksjonsevne mulighet til å kunne komme ut på sykkeltur. Ved hjelp av elektriske rickshaw-sykler med plass til to passasjerer, kan frivillige/familie/venner/ansatte sykle i nærområdet, til grønt-arealer eller viktige steder fra tidligere i livet.

Frivillig + sykkel = dobbel glede

Delt glede gjør dobbelt glad; å gi av seg selv til noen som trenger et løft i hverdagen, gjør en selv også godt. Sykkel-aktiviteten skaper nye rom or hjertelige møter mennesker imellom, og gir økt livskvalitet for både passasjer og syklist. Frivillige kan melde seg som sykkelvenn via
www.sammenpåsykkel.no

Cathrine Walaunet:
Fortsatt dårlig sikt
Lagt inn 29.10.17
Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017