Søknad om spillemidler til anlegg
Publisert: 04.10.2016

"Einarhytta" - Bygd med støtte fra spillemiddelordningen.
Det kan søkes om spillemidler til idrettsanlegg, nærmiljøanlegg og friluftsanlegg.
Lokal søknadsfrist for spillemidler 2016 er 21. oktober 2016. Søknad fremmes elektronisk på www.idrettsanlegg.no.

Lag, foreninger eller andre sammenslutninger som ønsker tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet kan søke om spillemidler. Det gjøres oppmerksom på at prosjekter det søkes om midler til må være oppført i kommunens plan for anlegg og områder for idrett, friluftsliv og nærmiljø. Videre er det avgjørende at det foreligger en idrettsfunksjonell forhåndsgodkjenning fra kommunen før byggestart.

Søknadsskjema finnes på www.idrettsanlegg.no.
Her ligger også "Bestemmelser om tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet" samt diverse maler som kan benyttes i søknaden.

Søknader med nødvendig dokumentasjon må være innsendt innen fristen 21. oktober 2016.
Søknader må leveres elektronisk
Søknader som tidligere er blitt godkjent, men har fått avslag på midler, må fornye/ gjenta søknaden innen fristen.

Se også www.ntfk.no for ytterligere informasjon.

Siri Beate Sund:
Gatelys og fortau i Byåsveien