Årets Blånisse
Publisert: 14.11.2013

Vikna Næringsforening og Vikna kommune deler i fellesskap ut en lokal Blånissepris. Prisen ble utdelt første gang julaften 2003. Alle kan være med å foreslå kandidater til årets Blånisse! Blånisseprisen er en æresbevisning til den som mottar den.

Æresbevisningen skal gå til en person, lag, forening eller gruppe som har skapt mye oppmerksomhet rundt Rørvik og Vikna.

Prisen, foruten heder og ære, er en blånisse fra Gjøvik glassverk, en blånisselue i filt samt et skriftlig innrammet bevis.

Alle kan være med å foreslå kandidater til årets Blånisse! Det er en ære både å bli foreslått og å få prisen.

Vi inviterer derfor til å komme med gode forslag på mail til jahn.tharaldsen@online.no eller på facebook under gruppene "Godt valg" eller "Vikna kommune - trivsel og vekst". FRIST 28. november.

Prisen deles ut 1. desember, under tenningen av julegrana.
jon sandow:
sykkel/gangveg rørvik til marøya
Lagt inn 22.11.19
Rundkjøring
Lagt inn 23.10.19
Guttorm Ingebrigtsen:
Rundkjøring
Lagt inn 03.10.19
Ingunn Lysø:
Svar vedr nytt gatenavn
Lagt inn 19.09.19
Kjetil Hartviksen:
Gateadresse med nytt navn.
Lagt inn 10.09.19