Spørreundersøkelse i regi av Vikna Næringsforening
Publisert: 01.12.2015

Stabil og god tilgang til internett er en viktig forutsetning for å kunne jobbe, bo og leve i Vikna. Vikna Næringsforening gjennomfører nå en spørreundersøkelse for å avdekke hvor man finner "store dekningshull" i kommunen. Undersøkelsen gjelder alle typer aksesser (ADSL, mobilt bredbånd, fiber o.l).

Stabil og god tilgang til internett er en viktig forutsetning for å kunne jobbe, bo og leve i Vikna. Dessverre finnes det fortsatt mange hvite flekker på dekningskartet i kommunen. Gjennom denne spørreundersøkelsen vil vi avdekke hvor man finner store og små dekningshull i kommunen. Undersøkelsen gjelder alle typer aksesser (ADSL, mobilt bredbånd, fiber o.l).

Resultatene i undersøkelsen vil inngå i en forstudie som skal synliggjøre behov, markedsgrunnlag og samfunnsøkonomiske gevinster ved å øke tilgangen til høyhastighets bredbåndsløsninger blant bedrifter og husholdninger i Vikna kommune. Målet er å gjøre det enklere for kommunen og statlige myndigheter å gi støtte til utbygging, samt å dokumentere markedsgrunnlaget for kommersielle utbyggere.

Undersøkelsen skal dokumentere geografiske forskjeller i tilbudet. Derfor er det viktig at du angir en nøyaktig adresse i din besvarelse. Dersom du ønsker å svare på vegne av ulike lokasjoner, for eksempel hjemme og på hytta, eller på vegne av ulike lokasjoner i en bedrift, kan du svare flere ganger på undersøkelsen.

Denne spørreundersøkelsen gjennomføres av Vikna Næringsforening. Alle besvarelser i undersøkelsen behandles konfidensielt. Besvar undersøkelsen ved å klikke på linken nedenfor: Bredbåndstjenester i Vikna-kartlegging av kvalitet og behov.

Knut Arne Valø:
Jegerprøvekurs uke 9
Lagt inn 05.02.18
Vanning av skøytebanen - status
Lagt inn 05.02.18
Teknisk sjef Anton Bævre:
Vanning skøytebane
Lagt inn 02.02.18