Ung Tiltakslyst - En fylkeskommunal tilskuddsordning for ungdom i Nord-Trøndelag
Publisert: 11.06.2014

Ofte er det behov for litt penger når ny aktivitet skal startes opp, og Ung Tiltakslyst kan gi veiledning til hvordan dere kan skaffe penger til forskjellige aktiviteter, samt gi økonomisk støtte til ulike aktiviteter, arrangementer og bedriftsetableringer i Nord-Trøndelag. Kravet for å få tildelt støtte er at prosjektet er eid, drevet og gjenomført av ungdom mellom 13 - 26 år.

Ung Tiltakslyst har ingen søknadsfrister. Alle søknader skal sendes inn elektronisk. Du vil du i løpet av kort tid få en bekreftelse på at søknaden er mottatt. Skulle du ha problemer med å bruke, eller sende det elektroniske skjemaet kan du sende søknaden som epost. Husk da å få med de punktene som står i søknadsskjemaet.
Man kan søke støtte på inntil 20 000 kr pr prosjekt.

Ung Tiltakslyst ønsker at flere ungdommer gjennomfører prosjekter innenfor mat og landbruksnæring i 2014, og vil aktivt støtte opp rundt initiativ som vil bidra til å øke rekruttering og aktivitet i næringen.

Søknadsskjema og mer info. om ordningen finner du på www.ungtiltakslyst.no

Joar Sæternes:
Anbefaling