Dinutvei.no – nasjonal veiviser ved vold og overgrep
Publisert: 18.07.2018

Vold i nære relasjoner, overgrep og voldtekt kan ramme mennesker uansett alder og kjønn. Ikke alle vet hva slags hjelp de kan få eller hvor hjelpen finnes. Mange ønsker også mer kunnskap om vold og overgrep.
Dinutvei.no gir oversikt over ulike hjelpetilbud, der man er eller over hele landet.

dinutvei.no finner du også informasjon, fagstoff og en spørsmål og svar-tjeneste, hvor du kan stille spørsmål og få svar anonymt eller på e-post.

Veiviseren gir oversikt og informasjon til utsatte for vold, overgrep og voldtekt, pårørende og bekymrede, de som utøver vold og til fagpersoner.

Dinutvei.no er utviklet av Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) på oppdrag fra Justis-og beredskapsdepartementet, og er en del av regjeringens innsats for å forebygge vold i nære relasjoner.

Fredrik Lie Gjeseth :
Gangvei mellom Torgveien og pollen.
Gatelys Fossaahaugen - kabelbrudd
Stubbsvingen og Andreasvn - brøyting