Skattekontorene innfører timebestilling
Publisert: 16.07.2018

slutten av juni ble det innført timebestilling på skattekontorene. Dette betyr at du som ønsker å snakke med en veileder på ditt lokale skattekontor, må bestille time på forhånd.

Du kan bestille time via skatteetaten.no, på telefon eller på skattekontoret.

- I dag kan det meste ordnes på skatteetaten.no, og du får svar på dine spørsmål på våre nettsider, Facebook, chat eller telefon. Det er kun når det skal foretas ID-kontroll ved innflytting eller arbeid i Norge at du må møte på et skattekontor, sier fungerende avdelingsdirektør for veiledning i Skatt Midt-Norge, Lars Solnørdal.
Gjennom timebestilling får de som er pliktig til å møte et bedre tilbud siden de slipper å vente i kø. Ordningen gir også en langt større forutsigbarhet med tanke på når du kan få veiledning, enn tidligere.

- Timebestilling fases inn i ukene som kommer. I denne perioden er det satt av noe ressurser til å håndtere drop-in kunder i tillegg til avtalte veiledningstimer. Innfasingsperioden avsluttes 25. juli. Etter denne datoen blir timebestilling obligatorisk, avslutter Lars Solnørdal.
Siri Beate Sund:
Gatelys og fortau i Byåsveien