Bredbånd i Vikna - Høring
Publisert: 09.05.2018

Statlig tilskuddsordning for utbygging av bredbånd i distriktene. Alle som ønsker å avgi høringsuttalelse (lag, foreninger, bedrifter, enkeltpersoner etc.) inviteres til å gjøre det så snart som mulig.

Høringsfrist 9. juni 2018

Bredbånd i Vikna - Gi innspill

Statlig tilskuddsordning for utbygging av bredbånd i distriktene. Et av kravene for en slik søknad er at planen for utbygging skal være ute til høring i en måned.
Statlig støtteordning for bredbånd i distriktene

Vikna kommune skal søke om tilskudd til utbygging av bredbåndsdekning i kommunen. Det ønskes ei utbygging av hele kommunen, men kommunen må følge kriteriene for statlig medvirkning til en eventuell utbygging.

En av forutsetningene for å søke om statlig tilskudd fra denne ordninga er at kommunen må kunngjøre hvilke geografiske områder i kommunen ordninga skal gjelde for. En annen forutsetning er at det skal gis anledning for alle interesserte parter å gi innspill til kommunen som kan være vesentlig for søknaden.

Følgende områder er identifisert i denne runden:
1. Lauvøya, ca. 60 husstander (lav hastighet)
2. Innspill gjør at det blir enklere for kommunen å lage en god søknad om tilskudd til bredbånd.

@f:Frist for innspill er 9. juni 2018@t:, innspillene sendes på e-post til vikna@vikna.kommune.no og merkes «høringsuttalelse fiberutbygging».

Kontaktpersoner for spørsmål: dag-roar.opdal@vikna.kommune.no

Kunngjøring skjer kun på Vikna kommunes hjemmeside.

Du kan lese om bredbåndsstøtteordninga: HER

Mål hastigheten på bredbåndsforbindelsen din: HER
Drikkevann - Rørvik
Lagt inn 14.03.18