Informasjon fra Norkring
Publisert: 27.12.2017

Vinteren har kommet for fullt og i den forbindelse ønsker Norkring å informere om fare for isnedfall fra deres stasjonsanlegg.

Norkring er Norges største leverandør av kringkastingstjenester og medianettløsninger og formidler radio og TV-signaler til lyttere og seere over hele landet. Selskapet eier et stort antall sendestasjoner i Norge og tilbyr også innplassering av antenner og utstyr fra kringkastere, mobiloperatører, bredbåndsleverandører og offentlige etater på våre stasjoner.

Over hele landet har de tårn og master plassert i naturen som kan bli dekket av snø og is.
Norkring oppfordrer derfor publikum til ikke å bevege seg i umiddelbar nærhet av senderne da det kan være fare for at is og snø faller ned fra både masten og bardunene.

Siri Beate Sund:
Gatelys og fortau i Byåsveien