UKM 2017
Publisert: 13.02.2017

Kristina Mari Edvardsen er plukket ut av juryen til å representere Vikna i fylkesmønstringa med maleriet "Walking Girl".
De som går videre til UKM fylkesmønstring på Stjørdal 28.-30.april.

Juryens grunnlag for utvelgelse baseres på nyskapning, variasjon, prestasjon i forhold til alder og hva som blir formidlet innen gitte tidsrammer.

Nivået i år var imponerende høyt, og juryen fikk et luksusproblem i det å sile ut aktuelle bidrag.

De som skal representere Vikna UKM er:

Sceneinnslag:
Astrid Nora Strand på fløyte med "Anthem"

Bandet Nameless: Jarle Martin Hansen, Elias Engesvik, Kristin Amalie Rauø, Mikal Andreas Solsem og Silje Derås med "For evigt".

Håkon Dekkerhus på piano med Engelsk suite av Bach.

Bandet Laidback: Paul Arild Bjørnæs, Adrian L. Haugvik, Ingar Tryggvang og Oscar Bjørnæs med "Californication"

I tillegg har juryen plukket ut et reserveinnslag som får delta på fylkesmønstringa hvis noen av innslagene som er plukket ut ikke kan stille.

Reserve: Anniken Lauritzen med sangen "Forever Young".

Kunstinnslag:
Andreas K. Antonsen, Are Nygård, Erlend Bondø Sørensen, Magne Raaum, Theo A. Wik og Thomas Arnø Hansen med "I fyr og flamme"

Charlotte Holand med tegningen "Cara Delevigne"

Kristina Mari Edvardsen med maleriet "Walking Girl"

Ida Iversen med "Den ukjente"

Reserve: Maja Terese Nilssen med "Pingvin"

Juryen vurderer også å sende deltakere til en ny kategori i årets fylkesmønstring som betegnes som Mix der to eller flere forskjellige sjangre mikses. Hvem som eventuelt skal delta her er fortsatt ikke klart.

Juryen og arrangørene av UKM ønsker alle deltakerne lykke til på fylkesmønstringa !

Cathrine Walaunet:
Fortsatt dårlig sikt
Lagt inn 29.10.17
Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017