Verdens bokdag markeres 23. april
Publisert: 22.04.2014

Vikna folkebibliotek feirer Verdens bokdag med utstilling og konkurranse, og fylkesbiblioteket
inviterer alle i Nord-Trøndelag til å være med på å løse en litteraturnøtt.

Konkurransen starter på Verdens bokdag og går frem til 30. april. Det trekkes ut en vinner ved hvert bibliotek i Nord-Trøndelag. Hver vinner får et gavekort på bøker på 400 kroner.
Vinnerne trekkes blant alle som svarer rett på spørsmålet: hvilken bok skal vi fram til?

Boken handler om en mann som legger ut på fire reiser. Den snart 300 år gamle boken oppfattes som en fantasifull eventyrsamling, men har et underliggende tema om menneskelig dårskap. Den regnes også som en bok som harselerer med samtidens store reisebøker.

-Vi synes det er morsomt å engasjere folk i forbindelse med verdens bokdag, for å synliggjøre bøker og bibliotekenes betydning. I fjor var det overraskende mange som klarte det og vi gleder oss til å se hvor mange som greier det i år, sier fylkesbiblioteksjef Kristin Storvig.

Mer info finner du på www.litteraturhus-nt.no
Knut Arne Valø:
Jegerprøvekurs uke 9
Lagt inn 05.02.18
Vanning av skøytebanen - status
Lagt inn 05.02.18
Teknisk sjef Anton Bævre:
Vanning skøytebane
Lagt inn 02.02.18