Magnhild Haalke bautaen avduket
Publisert: 15.08.2014

Maria-Ann Refsaas og Torleif Flosand avduker bautaen
Magnhild Hallke bautaen ble avduket lørdag 9. august. Mellom 130 og 150 mennesker møtte opp til arrangementet.

Selve avdukingen ble foretatt av den lokale kunstnerenTorleif Flosand som har hatt oppdraget med bautaen og biblioteksjef Mari-Ann Refsaas som gjennom foreningen Magnhild Haalkes venner har vært en pådriver for prosjektet. Videre besto arrangementet av kunstneriske innslag ved Vemund og Jan Korssjøen, Eirin Johansen, Bodil Stavrum og Kjell Borgan.

Skuespillet Budbæreren fra Magnhild Haalkes biografi «Mot nytt liv») dramatisert av Kjellrun Åsgard ble framført og Åke Jünge bidro med et foredrag om sin "gammeltante", om livet hennes og litteraturen hennes. Mari-Ann refsaas hadde et kort foredrag om prosessen fram til bautaen sto der og litt om Magnhild Haalkes forfatterskap og betydningen av det. Ordfører Reinert Eidshaug sa noen ord på vegne av Vikna kommune.

Publikum ble mottatt med sprudlevann med jordbær og avsluttet med kaffe og kaker - mange kaker som forsvant som dugg for sola ....

Knut Arne Valø:
Jegerprøvekurs uke 9
Lagt inn 05.02.18
Vanning av skøytebanen - status
Lagt inn 05.02.18
Teknisk sjef Anton Bævre:
Vanning skøytebane
Lagt inn 02.02.18