Studietur til Indre Helgeland 3. og 4. juni
Publisert: 09.04.2015

Strandli gård ligger ved Fiplingvatnet. Gården er en levende fjellgård med servering, overnatting og gårdsysteri. Gården har en melkeproduksjon på ca. 160 tonn, samt en konsesjon med slaktegris. I tillegg driver de med osteproduksjon og servering/ overnatting. Gården ligger i naturskjønne omgivelser med rike muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. På denne gården blir det servering av varm lunsj, omvisning og informasjon om bedriften.
Alle som har en ambisjon om å starte egen bedrift eller videreutvikle sin egen bedrift med utgangspunkt i landbrukets ressurser og er i fra Vikna, Nærøy eller Leka inviteres til 2 dagers studietur med tema reiseliv og næringsutvikling. Påmeldingsfrist fredag 22. mai.

Detaljert program for turen og påmeldingsinfo. finner du her.

Cathrine Walaunet:
Fortsatt dårlig sikt
Lagt inn 29.10.17
Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017