Kulturpris 2015
Publisert: 22.12.2015

Vikna kommunes kulturpris for 2015 tildeles Ulf Grande.

Formannskapet vedtok i møte 14.02.15 at Vikna kommunes kulturpris for 2015 tildeles Ulf Grande.

Begrunnelse:
Ulf Grande tildeles Vikna kommunes kulturpris for 2015, med bakgrunn i hans store engasjement innen teatermiljøet både i Vikna og regionen for øvrig. Han bidrar både som skuespiller, forfatter, regissør og veileder.
På grunn av hans interesse for- og deltakelse i utallige teaterforestillinger er det få, om noen, som ikke vet hvem Ulf Grande er.

Om det står "medvirkende Ulf Grande" i programmet, vet folk at de kan forvente gode skuespillerprestasjoner og god underholdning. Det å være med på "alt" uten at folk synes det blir for mye, står det stor respekt av.

Kort oppsummert kan nevnes:
Han er aktiv i flere teater lag og foreninger både i Vikna og regionen forøvrig.

Ulf har hatt en aktiv rolle på flere områder, spesielt kan nevnes revymiljøet på Ofstad, «Trua og saltet» på Garstad samt vandreteateret under Skreifestivalen.

Han har levert skuespillerprestasjoner på høyt nasjonalt nivå som «Tomsingen» i «Trua og saltet».

Stiller opp frivillig som «mentor» for ungdommene på YNVS gjennom deres årlige revy. (Deltar både på øvinger og forestillinger).

Ulf er en viktig tradisjonsbærer som viderefører arven etter sin far Steinar Grande som fikk kulturprisen i 1995.

Knut Arne Valø:
Jegerprøvekurs uke 9
Lagt inn 05.02.18
Vanning av skøytebanen - status
Lagt inn 05.02.18
Teknisk sjef Anton Bævre:
Vanning skøytebane
Lagt inn 02.02.18