The 39 steps - Kriminalkomedie - mord, sodd og kjærlighet
Publisert: 28.02.2013

Nord-Trøndelag teater setter opp forestillingen "The 39 steps" i Norveg fredag 8. mars kl. 19.00.

Se en "smakebit" av forestillingen her.

Ellevill kriminalkomedie med handling inspirert av Alfred Hitchcocks gjennombruddsfilm! Den kjekke flørtende Rchard Hannay får besøk av en vakker kvinne som på mystisk vis blir drept i hans leilighet. Her starter en flukt for å bevise sin uskyld, bevare rikets sikkerhet og hindre statshemmeligheter fra å komme i feil hender. Følg jakten fra Bakklandet via Hell, Skogn, Verdal, Steinkjer, Grong og andre suspekte kommuner i Nord-Trøndelag. Med både politiet og bøller i hælene forsøker Hannay å løse gåten om de trettini trinnene. Vakre spioner og naive bondetupper legger romantiske hindringer i vegen. Vil han rekke å redde kongen og fedrelandet?

Forestillingen «The 39 steps» har gått sin seiersgang over verden, og er en av de mest kritikerroste og prisbelønna komediene i London og på Broadway. Hitchcocks film blir gjort til teater av 4 skuespillere som tolker utallige roller i 100 hektiske minutter. Nord-Trøndelag Teaters versjon av forestillingen vil få en tydelig lokal koloritt der det skotske høylandet blir gjort om til det trønderske Høylandet, og kulturforskjellene mellom by og bygd blir synliggjort gjennom ellevill teaterlek. Vår helt Richard Hannay får et mord og et mysterium bokstavelig talt i fanget, og må rømme fra sin leilighet på Bakklandet opp til det landlige Høylandet.

Bearbeidet av Patrick Barlow etter John Buchans roman (1915) som ble filmatisert av Alfred Hitchcock i 1935. Oversatt av Ketil Kolstad

jon sandow:
sykkel/gangveg rørvik til marøya
Lagt inn 22.11.19
Rundkjøring
Lagt inn 23.10.19
Guttorm Ingebrigtsen:
Rundkjøring
Lagt inn 03.10.19
Ingunn Lysø:
Svar vedr nytt gatenavn
Lagt inn 19.09.19
Kjetil Hartviksen:
Gateadresse med nytt navn.
Lagt inn 10.09.19