Vet du av noen i Nord-Trøndelag som fortjener demensprisen 2015?
Publisert: 09.02.2015

Nasjonalforeningen for folkehelsen deler hvert år ut årets demenspris i Nord-Trøndelag. Prisen deles ut på eller i tilknytning til Alzheimerdagen 25. september 2015. Demensprisen skal gå til en "hverdagshelt" som kan være en enkeltperson, en gruppe mennesker eller en enhet som for eksempel en institusjon, et dagsenter eller en avdeling.

Demensprisen er en honnør til en innsats utenom det vanlige. Det kan være enkeltindivider som gjør et stort uformelt og frivillig arbeid i det stille, eller offentlig virksomhet som gjennom sitt virke fremviser nytenkning og engasjement på en respektfull og inkluderende måte som kommer både demenssyke og pårørende til gode, for eksempel et dagtilbud eller en sykehjemsavdeling tilrettelagt for personer med demens.

Ta kontakt med fylkeskontoret til Nasjonalforeningen for folkehelsen hvis du ønsker mer informasjon eller har kandidater.

For kontaktinfo. mv. se http://www.nasjonalforeningen.no
Joar Sæternes:
Anbefaling