Heksagon og Elvis på Vikna folkebibliotek
Publisert: 17.08.2017

Heksagon og Elvis - Vikna folkebibliotek onsdag 6. september kl 18.00.
Onsdag 6. september kl 18.00 kan du oppleve barneforestillingen Heksagon og Elvis på Vikna folkebibliotek. Forestillingen passer for barn mellom 6 og 12 år.

Bak Heksagon står ekteparet Grilstad Prøis, hvor Christin har skrevet barnebøker utgitt på Damm Forlag og sammen med sin mann, Pål, også sørget for musikken. "Heksagon og Elvis" var den første ut, og etter hvert har det blitt flere forestillinger og bøker.

Christin Grilstad Prøis (lærer) har utgitt 12 syngespill, bl.a. for Sosial- og Helsedepartementet og Rusmiddeldirektoratet, og barnebøkene «Den lange pølsemiddagen» og «Heksagon». Har de siste årene jobbet frilans med musikk og tekstskaping, journalistikk og barneteater. Pål Prøis (fritidspedagog, dramafag) har de siste 10 årene jobbet frilans som musiker i ulike besetninger.

«Heksagon og Elvis» handler om den klønete heksa Heksagon og hennes beste, og eneste, venn: Klovnen Boboz. Å være heks er ikke lett, spesielt ikke når trylleformlene er umulig å få til. En dag kommer Boboz på besøk. Han vil at Heksagon skal trylle ham til noe helt spesielt. Boboz har nemlig sett et bilde i et blad, og nå drømmer han bare om å bli Elvis. Men skal Heksagon trylle om sin beste venn? Og hva hvis tryllingen går helt galt? Tenk om Boboz isteden forvandles til en saltstein, eller til kaptein Snabelmann

Cathrine Walaunet:
Fortsatt dårlig sikt
Lagt inn 29.10.17
Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017